Én vagyok : Ego

Tedd fel a kérdést magadnak: ki is vagyok Én? Milyen utat is szántak Nekem az égiek? Válasz: hogy ki is vagyok Én? Én vagyok : Ego !

Az elménk börtönének rabjai a személyiségünk lenyomatának porhüvelye Homo Sapiens, másnéven EMBER. Annak születtem és voltak olyan pillanatok, mikor foggal körömmel kellett küzdenem, hogy megmaradhassak mindannak, amire a lelkem mélyén találtam rá és amit, egyedül Isten láthat, ha épp ráér és figyel reám, hisz Ő teremtett a saját képmására, amiről kimondhatjuk, hogy koránt sem tökéletes.. CSAK EMBER! A szó, amire mindannyian áhítozunk, hogy vágyaink és reményeink szerint, mérjenek, ítéljenek és úgy fogadjanak el és azért, amilyenek valójában, Önmagunk vagyunk. A bennünk élő és létező jósággal a rengeteg hibánkkal, amelyek összességeként, minden leheletnyi és zsigeri véráramban, áramló vércseppünkben, magunkra ismerhetünk. Milyen Utat is szántak az Égiek? Nem tudhatom... Az utolsó pillanatig, ezt nem tudhatom, akkorra már, mérlegen lesz a valóság s leperegnek, azok a megélt pillanatok, melyek majd a leélt Élet súlyát nyomják a latba. Akkor már tudni fogom és láthatom, minden elmulasztott tettem és a ki nem mondott szavam, amelyek vétkeink és vétkeim tömegét alkotják, amitől EMBER vagyok.... mert ÉN vagyok: Ego.

Milyen Utat szántak nekem és ahhoz képest a valóságban melyik Útra léptem? Azt, hogy az Égiek, milyen Utat szántak, majd ha már nem leszek köztetek, akkor meg fogom tudni, viszont Éltemben a választ, Tőlem sajnos nem hallhatjátok sosem. 

...melyik Útra léptem, azt most, megosztom veletek: Én / Ego - Ezt az Utat választottam:

Ezt az utat választottam és nem azért mert könnyűnek találtam, hogy mérsékeljem haragom és indulatom, hogy ne a szélekről kiabáljak, miközben nem látom, hogy középen mi zajlik...Mérsékelt jobboldalinak bélyegeznek! Alulról, felülről egyaránt, mint ahogy a szélekről, balról illetve jobbról is ezt teszik, mert aki nincs velünk az ugye ellenünk.. De kérdem Én, ha Isten van velem, Ki lehet ellenem? De ez is túl egyszerű lenne így, sarkosítva, mert ez lenne persze az egyszerű és talán a kényelmes is...Győzzön hát az Ego, kiáltsunk fel mindannyian és törjünk lándzsát!.... De kérdem Én, Ki ellen és Mi mellett, vagy Kiért és Mi ellen? Még, ha csak verbálisan is török ellened, vagy Te teszed ellenem, hogy is nyújthatunk utána egymásnak kezet? Ide születtünk, ugyan nem kértük senkitől, de ha már Itt vagyunk, nem tagadhatjuk meg Önmagunk és Önmagad…ha hátat fordítasz annak, akihez és ahová tartozol, úgy leszel igazán Hontalan. Én nem gondolok rád a ként, hogy kinek fia, lánya vagy, nem gondolom rólad hogy kevesebb lennél és Nálad több vagyok. Te is kérdezd meg magad, ha nem teszed, tisztelik majd akaratod az Égiek, de lesz idő mikor már hiába kérdezed... Ezt az Utat választottam, mert szeretném hinni, nem az számít honnan jöttél és Kinek fia, lánya vagy. Ember légy és ha EMBER vagy..: Ne tagadd meg Önmagad!

No akkor, ... ki is vagyok Én?