Regisztráció, versek beküldése, napi limit

Kedves Új Regisztrálók!

Szerkesztőségünk határozata értelmében Mindenkitől, aki a műveit a Magyar Parnasszus valamelyik szintjén szeretné látni, mostantól 3 verset kérünk (mindegyiket külön, saját címe alatt beküldve). Ez csak az első, bemutatkozó 3 versre vonatkozik, a későbbiekben, ha már a szerző nem új a szerkesztőség számára, egyenként is lehet verseket beküldeni.

A bemutatkozó verscsomag után egy szerző naponta egy verset küldhet be. Ha napi egy versnél többet küld, a többit elolvasatlanul visszaküldjük. Kénytelenek vagyunk tenni ezt a megnövekedet alkotókedv - és az energiánk végessége - miatt.

Természetesen nem kötelező a Parnasszusra vágyni, aki nem ilyen szándékkal regisztrál, részt vehet a közösség életében, blogot indíthat, hozzászólhat mások írásaihoz.

Szeretnénk Rólatok, műveitek értékéről minél teljesebb képet nyerni.

Ez a honlap az értéket keresi a költeményeitekben, és szándékunkban áll minden értékes műnek teret, publicitást,  biztosítani, a Szerzőket felkarolni.

A híresztelés igaz: szerkesztőink valóban nagyon szigorúak. Ezután sem lesznek engedékenyebbek. Nem alkusznak, és nem engednek az elvárásaikból. A minőséget keressük, és közös érdekünk, hogy megtaláljuk.

Ha elutasítják valamelyik versed, nem személyes ellenszenvből teszik, nem akarnak Veled packázni. Senki sem születik költőóriásnak, rögös az út, de akad, aki eljut a Parnasszus tetejére. A tehetséget a munka teremti.

Ha segítséget szeretnél, tőlünk megkapod. De nem fogunk hazudni Neked, nem nevezzük kőszáli sasnak a csapzott szárnyú verebet, se a baglyot.

Nem érdekel, hány köteted jelent meg, milyen díjat nyertél - csak a minőség. A jó verset tárt karokkal fogadjuk.

A sértődős primadonnákat és a felülmúlhatatlan váteszeket arra kérem, más honlapokat keressenek, mert itt senki sem fog nekik udvarolni. A meg nem értett zsenik számára sem tudunk kellő megnemértést biztosítani, mert őszinteségből fölös készletekkel rendelkezünk.

A művészi alázatot, szerénységet, Önmagad és a világ kifejezésének őszinte vágyát azonban tárt karokkal fogadjuk.

Téged várunk!

Pete László Miklós