Szerkesztőség

Pete László Miklós
Főszerkesztő

Középiskolai tanár, drámatanár, dramaturg, drámaíró, rendező, forgatókönyvíró, háromszoros miniszteri nívódíjas író

Publikációk listája
E-mail: agadeisarrukin@gmail.com
Blog: http://lnpeters.sfblogs.net

Szilágyi Ferenc Hubart
Főszerkesztő helyettes

Érdekel a szépirodalom, a képzőművészet és a néprajz. Írok, kisplasztikát készítek, tárlatot vezetek, művészettörténeti előadásokat tartok. Többek között Ady, József Attila, Kosztolányi, Tóth Árpád, Áprily Lajos a kedvenceim.

Bódai-Soós Judit
Vezető szerkesztő

A Bódai-Soós Judit felvett, írói nevem, „ősnevem”, melyet nagyapáim vezetéknevéből alkottam. 2008 óta ezen a néven publikálom írásaimat.

Publikációk listája
Részletes, képes publikációs lista: http://www.juditti.hu/content/megjelent-irasok
Honlap: http://juditti.uw
E-mail: bodaisoos@mailbox.hu


Mysty Kata
Szerkesztő

Szlogenem : A nyelvében él a nemzet... Az irodalom, a költészet "mindennapi kenyerem"... Mysty Kata néven a Poet.hu -n jelentek és jelennek meg az eddig megírt amatőr szintű verseim. Kötetem még nincs ... de Álmom igen.

E-mail: szabokato@gmail.com

H. Gábor Erzsébet
Szerkesztő

Egészen kisgyermekkorom óta írok verseket, novellákat.
Banktisztviselői állásommal párhuzamosan, megyei lapunknál - több országos magazinnál is - újságíróként is dolgoztam - közel huszonöt évig. A számok és a betűk világa egyáltalán nem zárta ki egymást. Egyik a biztos megélhetési forrás volt, a másik pedig a szerelem, a szenvedély, az írás szeretete, tisztelete.
Rengeteg novellát, prózát írtam életemben. Verset is, de vállalható verseket inkább csak az utóbbi néhány évben.

Haász Irén
Szerkesztő

Olvasásmániás kertészkedő, gondolkodásban örök fiatal vagyok, ennek minden előnyével és hátrányával. Ez a lényegem, minden más a honlapomon olvasható...

Honlap: http://haasziren.5mp.eu/web.php?a=haasziren

Mihály Csilla
Szerkesztő

"Az alkotás lételemem, akárcsak a zene. Hosszabb-rövidebb kihagyás után mindig visszakanyarodtam az íráshoz, és most már megállapodni látszom benne, mert úgy érzem, hogy van hivatásom ismét ..."  -  Mihály Csilla, a Csarnok új tagja

 

Horák Andrea Kankalin
Szerkesztő

Az Öreg-Bakony rejti gyökereim, de később a Kiskunság lett az otthonom, jelenleg is itt élek.
Gyógypedagógus hivatásom mellett a költészet és a zene nélkülözhetetlen mindennapjaimban. Gyermekkorom óta énekelek és írok. 2009-ben kezdtem nyilvánosan megmutatkozni néhány irodalmi portálon. A Napvilág Íróklubon ötödik éve szerkesztőként is tevékenykedem, tíz esztendeje aktív tagja vagyok a Fullextra Irodalmi és Művészeti Portálnak is.
A versek világában érzem jól magam, de újabban kedvet kaptam prózai művekhez. A kötött formákat – elsősorban szonetteket – részesítem előnyben. Hiszem, hogy van helyük napjaink költészetében. Szeretek játszani ritmusokkal, a szabályok között felhőtlennek és szabadnak érzem magam.

Nagygyörgy Erzsébet
Szerkesztő

Nagygyörgy Erzsébet vagyok.

Egy kedves kis fürdővárosban élek, a Tisza mellett. A vidék szeretete megjelenik írásaimban is.
 
Az egészségügyben dolgoztam húsz évig. Valaha gyógyítottam az emberek testét, ma már inkább csak a lelkét. Minden, ami irodalom a kedvencemmé tud válni. Versekben, a hagyományokhoz ragaszkodom. Jól érzem magam a ritmusokban, legyen az Szapphói strófa, Hexameter, Disztichon, vagy Jambus. Szabad verseket, gyermekverseket, mesét is írtam már. Verseket, novellákat írok, olvasóim, és magam örömére, reményeim szerint. Komolyabban nyolc éve gyakorolom az írást,  nyelvünk bűvöletében élek, nap, mint nap. Számos irodalmi oldalon publikáltam írásaim.
 
Alak-Art, 7Torony, Pieris, Tollal.hu, A Hetedik, Litera-Túra Folyóirat, és Magazin,  Holnap Magazin, nyomtatott és online verziója, Porcelánszív, Agria, irodalom és kritika, nyomtatott folyóirat. A közelmúltban az a megtiszteltetés ért, hogy az Élő Magyar Líra Csarnoka, irodalmi oldal szerkesztőjének felkértek, ahol nevelkedtem, alkotóvá értem.
 
Több antológiában is szerepelnek verseim, néhányban, pályázaton nyertem megjelenési lehetőséget(Holnap Magazin), nagy örömömre. A NyugatPLUSZ nyomtatott szépirodalmi folyóiratnak 5. éve állandó szerzője vagyok. Van már megzenésített versem is, a József Attila versdal-fesztivál keretében. Saját kötetem még nincs, de tervezem, ha a sors is úgy akarja. Mostanában ékszertervezéssel is foglalkozom, ásványi drágakövekből és fűzött gyöngyökből is dolgozom.  
 „Szeretem érezni, ahogy a vers homokszemei peregnek ujjaim közül.”